Börjar på T och slutar på vär.

Det är vad jag har varit, så jag har inte bloggat. Säger vi.
Idag var jag och såg Avatar (i 3D) jag har sett den förut, men inte i 3D. Jag har något litet synfel, så det var inte kul för mina ögon att titta på treD. usch vad ont jag fick i ögonen. Idag har jag för övrigt inhandlat nya mjukis, bh och strumpor. För er som vill hämta papper och anteckna.
Imorgon är det skola igen, jag är INTE så taggad alltså.. skulle helst avstå faktiskt.

eh, pinsamt.

Jag överansträngde mig på gymmet igår. Så jag kunde knappt gå imorse. VADÅ WEIRD? vem får så ont i fötterna så att man inte kan gå, om man inte ens har tränat fötterna? fattar inte riktigt det där. Går inte ihop i mitt huvud.
Sitter nu i skolan på engelskan, vi har idrott och matte kvar. Bleh. Så jävla otaggad. Har varit halvt död hela dagen. Vandrar runt som en levande död typ. nice.


*puh*

Först nu kan man kalla mig hurtbulle! herregud, jag har precis varit på gymmet och försökt bränna lite fett.
Den tyngsta vikten jag har är 30 kilo hittills... Vendela påstår att hon avundas mig, men min udda ton i ansiktet säger en annan sak.
Ikväll ska vi (jag kallar mig själv vi, schizo?) också försöka plugga spanska..... jag kommer fan inte klara av förhöret imorgon alltså.. vi får se hur det går det där.

såhär söt är man efter gymmet


och såhär stark har man blivit


gymma? jag? vem? näääää

Jag har tydligen börjat gymma. Förra veckan faktiskt. Jag fortsätter att imponera på mig själv! Gymma trodde väl ingen att jag skulle komma underfund med att göra. Inte ens jag själv!

nu igen..

tänker ni. Inte nu igen. Jag är så fruktansvärt bra på att starta bloggar och sedan direkt lägga ner dem igen.
Men jag gillar att blogga... Så den här ska jag hålla uppe minsann!
Ska fixa en design och lite sånt också. Så att det ser lite snyggt ut... Well, I will try.


RSS 2.0